Asennusliike Lahtinen Oy

Lehtikatu 15
33340, Tampere
etsi kartalta >>

Puhelin: (03) 347 6500
Faksi: (03) 347 6550
Internet: www.al-lahtinen.com
Sähköposti:

Tiedot:

Asennusliike Lahtinen Oy:n erikoisosaamista on polttonestejakeluasemien rakentaminen. Yritys on toiminut vuodesta 1978 lähtien. Yhtiössä on henkilökuntaa (30.04.09) keskimäärin 34 henkeä ja veroton liikevaihto on 6,3 milj. euroa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Tampereella, josta on helppo suuntautua eri puolille Suomea.

Yrityksen toimintaperiaatteena on aina ollut korkea laatu, ammattitaito ja luotettavuus:

- Yhtiö on sitoutunut noudattamaan kaikessa liiketoiminnassaan LYT-toimintapolitiikkaa; LAATU, YMPÄRISTÖ JA TURVALLISUUS. Työntekijöiden ja työmaiden turvallisuus on varmistettu mm. siten, että jokaisella työntekijällä on voimassaoleva työturvallisuuskortti.

- Henkilökunta on hyvin perehtynyt suomalaiseen huoltoasemastandardiin. Vuosien varrella on valikoitunut myös luotettava aliurakoitsijaverkosto eri puolille Suomea. Alan suuntauksia sekä työmenetelmien että tarvikkeiden kehittymistä seurataan jatkuvasti. Asiakkaat saavat myös neuvoja järkevien ratkaisujen löytymiseksi rakennushankkeen toteuttamisessa.

Asiakaskuntaan kuuluvat kaikki Suomessa toimivat öljy-yhtiöt. Perinteisten rakennustöiden rinnalla tehdään maaperän puhdistustöitä, joita ympäristönsuojelun vaatimuksesta suoritetaan vanhoilla huoltoasematonteilla eri puolilla Suomea.

Design © Hi-Vision Oy