Steelmerit Oy

Hietakatu 3
50100, Mikkeli
etsi kartalta >>

Puhelin: (015) 214 522
Faksi: (015) 214 524
Internet: www.steelmerit.fi
Sähköposti:

Tiedot:

Tarjoamme hitsaavan konepajan sekä sorvauskoneistuksen alihankintapalveluja teollisuuden tarpeisiin. Olemme keskittyneet ruostumattomista teräksistä valmistettaviin rakenteisiin. Vahvuuksiamme ovat vaativien konstruktioiden valmistus. Toimitukset koostuvat usein erikoisten putkistojen, levyrakenteiden ja koneistusosien yhdistelmistä, joissa merkittävä painoarvo on tuotannon valmistussuunnittelulla.

Yrityksellä on vaativien paineenalaisten rakenteiden valmistukseen tarvittavat pätevyydet. Menetelmäkokeilla hyväksytyt hitsausohjeet sekä kansainvälisen hitsausneuvojapätevyyden (IWS). Ruostumattomien teräksien pintakäsittelyssä käytämme ruisku-, allaspeittaus sekä sähkökiillotusmenetelmiä. Ruiskupeittaus voidaan tehdä myös asiakkaan kohteessa.

Asiakkaamme ovat mm. johtavia prosessi-, prosessimittaus-, elintarvike-, sairaala-, ydinvoimala-, korroosionesto-, puunlämpökäsittely-, komposiitti-, kaivosteollisuuden-, kaasunilmaisin-, lämmönvaihdin- ja höyrynkehitintekniikan laitetoimittajia. Valmistamme myös rakenneteräksistä paineenalaisia putkistoja ja säiliöitä sekä erikoisia rakenteita. Projektitoimituksista ja urakoinnista asennuskohteissa on yrityksessä monipuolista kokemusta.

Korkealuokkaisen valmistustekniikan yhdistämisestä tekemisen taitoon syntyy laatutuote. Näistä tekijöistä olemme viidentoista vuoden aikana rakentaneet pohjan pitkäaikaisille asiakassuhteille, jotka perustuvat vahvaan keskinäiseen luottamukseen ja ulkoiseen laatuun.

Tuotantotilamme ovat noin 350 m2  ja henkilöstön määrä 1+4.

Design © Hi-Vision Oy