Hannumet Oy

Paistajankatu 3
20780, Kaarina
etsi kartalta >>

Puhelin: (0208) 324 252
Faksi: (02) 469 1292
Internet: hannumet.com

Tiedot:

Teräsalan huippuosaaja

Hannumet Oy on vuonna 1983 perheyritykseksi perustettu tilauskonepaja, joka on erikoistunut raskaiden teräsrakenteiden valmistamiseen ja paikoilleen asentamiseen. Tuotantotilat sijaitsevat Varsinais-Suomessa Kaarinassa.
Sertifioitu laatujärjestelmä takaa hyvän palvelun

Erilaisista metallialan alihankintatöistä suoriudutaan ripeästi ja korkeaa työn laatua vaalien.
Laadun takeena Hannumet Oy:llä on käytössä ISO 9001:2000 -sertifikaatin mukainen laatujärjestelmä, jonka jatkuvalla kehitystyöllä ennaltaehkäistään virheellinen toiminta ja luodaan edellytykset nopealle ja tehokkaalle palvelulle.

Kun yrityksen toimintamallit ja arvot on laatujärjestelmässä määritelty tarkkaan, voidaan varmistaa laadun ylläpito ja luotettava toiminta – ja ennen kaikkea asiakastyytyväisyys.
Vuorovaikutuksellisia asiakassuhteita

Hannumet Oy tuntee tuotteille asetetut korkeat laatuvaatimukset ja rakennusalan toimijoiden odotukset. Toimintatapojen joustavuuden ansiosta projektit on helppo sopeuttaa vastaamaan asiakkaan toiveita.

Ratkaisujen tekeminen vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa on keskeinen osa Hannumet Oy:n toimintaperiaatteita. Näin rakennetaan pitkäjänteisiä yhteistyösuhteita, jotka hyödyttävät kaikkia osapuolia.

Omistajataho on sitoutunut yrityksen toimintaan työskentelemällä henkilökunnan rinnalla ja kantamalla vastuun projekteista niiden alusta loppuun asti. Osoituksena johdonmukaisista liiketoimintatavoista ja vakavaraisuudesta on Hannumet Oy:n luottoluokituksena ollut jo pitkään AAA.

Design © Hi-Vision Oy